Over Topa

Jij wilt vast meer weten over wat wij jou te bieden hebben. Je leest het hieronder.

Over Topa

Topa bestaat uit Topa Verpakking (NL), Topa Packaging (BE), Topa Institute en Topa Thermal. Met een kantoor in Nederland, een kantoor in België, een distributiecentrum en productielocatie in Lelystad en een productielocatie in Dronten is Topa een toonaangevende organisatie met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. We leveren aan onze klanten standaard producten en klant specifieke verpakkingsoplossingen.

Kerngetallen over Topa

  • Ca. 170 medewerkers
  • Verdeling man-vrouw is 55%-45%
  • 65% van de medewerkers is langer dan 5 jaar in dienst
  • Gemiddelde leeftijd in 2020 is 46 jaar
  • Al jaren groeit Topa, qua medewerkers en qua omzet

Wat maakt Topa?

Wij zijn trots op wat we doen en bereiken. Wij zijn gedreven om onze klanten optimaal te bedienen. Dit doen we door continu mee te denken met de klanten en innovatieve oplossingen te bedenken, met oog voor het milieu. Uniek aan Topa is dat we onze oplossingen kunnen ontwikkelingen, maar ook testen, zodat de klant het beste krijgt. Handelsgeest, hands-on en sociaal zijn termen die ons kenmerken.

Waarom zou jij werken bij Topa?

Wij bieden jou een marktconform salaris met 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast betalen wij je pensioen, volledig. We hebben flexibele arbeidstijden en bieden je korting op de sportschool en op je zorgverzekering. Wij zijn een stabiele werkgever, die zorgt voor zijn mensen, in goede en minder goede tijden.

Verder zijn we ook een sociaal bedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat. Ben je jarig, dan krijg je van Topa 2 uur vrij om thuis je verjaardag te vieren. Iedere vestiging heeft een eigen personeelsvereniging die 3 tot 4x per jaar een activiteit organiseert en daarnaast worden ook enkele bedrijfsbrede activiteiten georganiseerd.